Üdvözöljük a weboldalunkon!

Válasszon minket, mert...

Szakrendelőnk a Tiszató fővárosában, a gyógyfürdővel egységben 3 hektáros ősparkban helyezkedik el. Intézményünk akadálymentesített. A hozzánk érkezőknek ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. 30 jól képzett munkatársunk 11 szakrendelésen, komplex fizio-baltneoterápiás részlegen, gyógyfürdőben és rehabilitácíós centrumban szolgálja az Ön gyógyulását.

A kezelések során nagy hangsúlyt fektetünk az életmódváltásra és a fizioterápiás kezelésekre, melyet inkább csak kiegészítünk a gyógyszeres terápiával. Célunk az egészséges életműködést jellemző egyensúly visszaállítása, az Ön gyógyulása vagy, ha ez már nem lehetséges, a lehető legjobb életminőség elérése.

Munkatársaink precízek, jól felkészültek. A beteggel együtt dolgozunk gyógyulásáért. Aktuális panasza mellett társbetegségeit, egyéb, ,,jelentéktelennek" tűnő panaszait is figyelembe vesszük. A fájdalom, betegség jel, genetikai adottságaiból, illetve életmódjából is (!)adódik. Ezért komplex, együtt kidolgozott életmódprogramot is kínálunk, mellyel aktív részvevőként Ön fenntarthatja, tovább javíthatja visszanyert egészségét. Rehabilitáció során a betegséget megelőző tevékenységek és társadalmi funkciók visszaállítása a célunk.

A Tiszatavi régióban egyedülálló módon Intézményünkben és a körülötte fekvő gyógyfürdőben az Egészségbiztosító által finanszírozott gyógyfürdő ellátást is végzünk. Intézményünk vonzáskörzete a Tiszató körül fekvő városokon és falvakon túl Jász- Nagykun-Szolnok megye északi része, Heves megye déli, és Hajdú-Bihar nyugati településeit öleli. Területi illetékesség nélkül, akár országhatáron túlról fogadjuk a hozzánk fordulókat.

Oldalunkon megtalál mindent, amit intézményünkről, orvosainkról, a mozgásszervi és belszervi panaszokról, kezelésekről tudnia kell.

Még több információért kattintson ide.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok a hírlevél küldéséhez