Dr. Luczai Marianna adjunktus

Dr.Luczai Marianna, adjunktus

Reumatológus, Fizioterápiás, Foglalkozás-orvostan szakorvos, Manuálterapeuta, Schüssler-terapeuta

Diploma:1999-ben Szegeden, Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem

Szakvizsgák: Reumatológia (2005), Fizioterápia (2007), Foglalkozás-orvostan(2018) 

Egyéb szakképzés:

2003. Manuálterápia szaképesítés a Holisztikus Medicina Alapítványnál. Vizsga a Budapesti Semmelweis Egyetemen Ortopéd Klinikán.

2010. Schüssler-terápia I-II.

2013. Idegmobilizációs technikák és kinesotape kezelés

Szakvizsgáim segítenek abban, hogy a felmerülő egészségügyi problémákat többféleképpen tudjam megközelíteni és a mindennapi életvitelhez illeszthető, egyénre szabott, könnyen elsajátítható gyógymódokat javasolhassak.

A gyógyszeres terápia mellett általában infúziós, lokális injekciós kezeléseket, taping technikát, manuálterápiát, idegmobilizációs technikát alkalmazok.

A személyes gyógyító munka mellett lehetőséget biztosítok konzultációra, mely során személyesen vagy online adok tanácsot bármely egészségügyi kérdésére, lehetőség nyílik az Ön vagy akár nem jelenlévő hozzátartozó dokumentációjának áttekintésére.

A gyógyító munka egyik alappillére a megelőzés, a tájékoztatás és a rendszeres mozgás, ezért rendszeresen tartok ismeretterjesztő előadásokat, klubfoglalkozásokat, illetve karbantartó tornát.  Tudásomat folyamatosan bővítem, hazai és külföldi konferenciák látogatásával, képzésekkel.

Igény szerint életmódprogramban való részvételt is biztosítok, egyéni vagy csoportos formában

Szeretettel várom!

Nyelvtudás: Angol, Orosz, Román, Német