Bemutatkozunk

Tiszafüredi Sanitas Corporis Járóbeteg Szakrendelő és térségi  Rehabilitációs Centrum több mint 27 éve áll a A Tiszató régió településein élő betegek szolgálatában.

A térségben egyedülálló módon Intézményünkben és a körülötte fekvő Gyógyfürdőben az Egészségbiztosító által finanszírozott gyógyfürdő-ellátást is végzünk. 

Szolgáltatásaink a kistérségi lakók számára társadalom biztosítás (NEAK) finanszírozással, egyébként egészségpénztári térítéssel  vagy magánellátás keretein belül vehetők igénybe.

Orvosaink

Dr. Beranek László

Dr. Beranek László

Főorvos

Belgyógyász, Reumatológus, Fiziotherápiás szakorvos, Foglalkozás-egyészségügyi szakorvos

ifj. Dr. Beranek László PhD.

ifj. Dr. Beranek László PhD.

Ügyvezető

Belgyógyász, Endokrinológus, Diabetológus, Rehabilitációs szakorvos

Dr. Luczai Marianna

Dr. Luczai Marianna

Főorvos

Reumatológus, Foglalkozás-egészségügyi szakorvos, Manualterapeuta

Dr. Bugán Enikő

Dr. Bugán Enikő

adjunktus

Pszichiater, Ifjúság Pszichiater

Dr. Szabó Károly

Dr. Szabó Károly

Főorvos

Fül-Orr-Gégész, Gyermek Fül-Orr-Gégész, Audiologus, Gyermekgyógyász szakorvos

Dr. Mike György PhD.

Dr. Mike György PhD.

Szakorvos

Orthopéd szakorvos

Egy szakértő és gondoskodó csapat

Csapatunk 25 fős, több tíz éves tapasztalattal rendelkeznek és folyamatos képzésben vesznek részt. Köztük négy diplomás gyógytornász, szakképzett fiziotherapias asszisztensek gyógymasszőrök és kedves segítő személyzet várja betegeinket. 

Cégünk területi ellátási kötelezettsége a Tisza-tó településeinek többségére kiterjed: Tiszafüred, Tiszaszőlős, Tiszaderzs, Tiszaszentimre, Abádszalók, Tomajmonostora, Tiszabura, Tiszaroff, Tiszaigar, Tiszaörs, Nagyiván.

Emellett a következő helységekből is rendszeresen érkeznek betegeink: Poroszló, Borsodivánka, Egerlövő, Sarud, Tiszanána, Kisköre, Egyek Tiszacsege, Tiszagyenda, Kunhegyes, Kunmadaras, Karcag, Kisújszállás, Törökszentmiklós

Az Európai Unióból főként német, holland, belga és angol nemzetiségű betegek ellátása történik, akik ideiglenes lakcímmel rendelkeznek a környező településeken és zömükben rendelkeznek magyar TAJ számmal. Ezért rendeléseink a magyar mellett német és angol nyelven is folynak. 

Jelentkezzen be hozzánk

Kapcsolat

+36 (59) 511 – 324

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.